Fizetés és szállítás

FIZETÉSI MÓDOK, SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

A megrendeléseket a Foxpost szállítja. Fizetni átutalással vagy bankkártyával tudsz!

Webshopunkban a minimális rendelési összeg 3000 Ft (szállítási díj nélkül értendő).

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalás / befizetés

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, megrendelésed véglegesítése után a rendelés végösszegét az alábbi számlaszámra tudod átutalni 3 munkanapon belül. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod!

Kedvezményezett: Varasdi Petra

Számlaszám: 11773487-90446700

Számlavezető bank: OTP

Külföldi utaláshoz a szükséges adatok az alábbiak:

IBAN számlaszám: HU69117734879044670000000000

Swift kód: OTPVHUHB

Az OTP Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

2. Biztonságos bankkártyás fizetés Barionnal

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Az oldalon feltüntetett csomagküldési díjak kizárólag Magyarország területére érvényesek.

Kérlek, rendeléskor figyelmesen add meg a telefonszámod, és az email címed. Kizárólag magyar mobilszámot tudunk rögzíteni csomagküldéskor.

1.Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomaták segítségével plázákban, bevásárlóközpontokban kényelmesen tudod átvenni csomagod. A szállítási mód díja bruttó 1200 Ft.

A csomag átvételére 3  nap áll rendelkezésedre.

2. Foxpost házhozszállítás (A  kiszállítást az Express One futárszolgálat végzi.)

Csomagod házhoz is kérheted, ennek díja bruttó 2200 Ft.

  • Időkapus kézbesítés – Az SMS-ben megadott 2 órás időintervallumban történik meg a csomagod kézbesítése.  (Az email tartalmazza a kézbesítő futár telefonszámát.)
  • Flexibilis kiszállítás – E-mail értesítésben szereplő linken keresztül módosíthatod a kiszállítás napját, vagy másik kiszállítási címet jelölhetsz meg.
  • Részletes értesítés – SMS értesítés a küldemény érkezéséről, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét

A futár nem telefonál automatikusan kézbesítés előtt. Az értesítőben szerepel a telefonszáma, azon keresztül fel tudod venni vele a kapcsolatot.

Azokat nagyméretű csomagokat, amelyek méretükből adódóan nem kézbesíthetők Foxposttal, mert nem férnek be a Foxpost automatába, azokat MPL futárszolgálattal kézbesítjük.

 

A termék jelenleg nem elérhető. Iratkozz fel, és értesítést küldünk, amint újra rendelhető.