Fizetés és szállítás

FIZETÉSI MÓDOK, SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

A megrendeléseket a Foxpost szállítja. Fizetni utánvéttel, átutalással vagy bankkártyával is tudsz!

Webshopunkban a minimális rendelési összeg 2500 Ft (szállítási díj nélkül).

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalás / befizetés

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, megrendelésed véglegesítése után a rendelés végösszegét az alábbi számlaszámra tudod átutalni 3 munkanapon belül. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod!

Kedvezményezett: Varasdi Petra

Számlaszám: 11773487-90446700

Számlavezető bank: OTP

 

IBAN számlaszám: HU69117734879044670000000000

Swift kód: OTPVHUHB

Az OTP Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

2. Biztonságos bankkártyás fizetés Barionnal

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

3. Utánvét

A rendelésed végösszegét a csomagod átvételekor fizeted ki. Foxpost automaták esetében kizárólag bankkártyával tudsz fizetni. Az utánvéttel történő fizetés esetén a kezelési költség bruttó 200 Ft, ami a szállítási díjon felül fizetendő minden esetben.

4. Paypal

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Az oldalon feltüntetett csomagküldési díjak kizárólag Magyarország területére érvényesek.

1.Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomaták segítségével plázákban, bevásárlóközpontokban kényelmesen tudod átvenni csomagod. A szállítási mód díja bruttó 549 Ft.

2. Foxpost házhozszállítás

Csomagod házhoz is kérheted, ennek díja bruttó 995 Ft.

3. Ingyenes házhozszállítás

Minden 8000 Ft feletti megrendelést INGYENESEN szállítunk házhoz, vagy az általad kiválasztott Foxpost automatába. (Utánvétes fizetés esetén az utánvétkezelés díja (200 Ft) ez esetben is fizetendő, előrefizetés esetén nincs plusz költség)

Csomag újraküldése:

Amennyiben az sms/ email értesítés ellenére nem veszed át csomagod, és nem jelzed nekünk, az visszakerül hozzánk, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával tudjuk elküldeni neked. Abban az esetben indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváíródott. Amennyiben egy címről visszakapjuk a csomagot, áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre vonatkozóan a továbbiakban elálljon az értékesítéstől.