Fizetés és szállítás

Webshopunkban a rendelés és a szállítás zavartalanul üzemel.

FIZETÉSI MÓDOK, SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

A megrendeléseket a Foxpost szállítja. Fizetni utánvéttel, Paypallal, átutalással vagy bankkártyával is tudsz!

Webshopunkban a minimális rendelési összeg 2500 Ft (szállítási díj nélkül értendő).

INGYENES SZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA 5000 FT FELETT, INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10.000 FT FELETT!

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalás / befizetés

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, megrendelésed véglegesítése után a rendelés végösszegét az alábbi számlaszámra tudod átutalni 3 munkanapon belül. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod!

Kedvezményezett: Varasdi Petra

Számlaszám: 11773487-90446700

Számlavezető bank: OTP

Külföldi utaláshoz a szükséges adatok az alábbiak:

IBAN számlaszám: HU69117734879044670000000000

Swift kód: OTPVHUHB

Az OTP Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

2. Biztonságos bankkártyás fizetés Barionnal

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

3. Utánvét

A rendelésed végösszegét a csomagod átvételekor fizeted ki. Foxpost automaták esetében kizárólag bankkártyával tudsz fizetni. Az utánvéttel történő fizetés esetén a kezelési költség bruttó 300 Ft, ami a szállítási díjon felül fizetendő minden esetben.

4. Paypal

Gyors és biztonságos online fizetés.

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

Az oldalon feltüntetett csomagküldési díjak kizárólag Magyarország területére érvényesek.

Kérlek, rendeléskor figyelmesen add meg a telefonszámod, és az email címed. Kizárólag magyar mobilszámot tudunk rögzíteni csomagküldéskor.

1.Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomaták segítségével plázákban, bevásárlóközpontokban kényelmesen tudod átvenni csomagod. A szállítási mód díja bruttó 649 Ft.

A csomag átvételére 3  nap áll rendelkezésedre.

2. Foxpost házhozszállítás (A  kiszállítást az Express One futárszolgálat végzi.)

Csomagod házhoz is kérheted, ennek díja bruttó 990 Ft.

  • Időkapus kézbesítés – Az SMS-ben megadott 2 órás időintervallumban történik meg a csomagod kézbesítése.  (Az email tartalmazza a kézbesítő futár telefonszámát.)
  • Flexibilis kiszállítás – E-mail értesítésben szereplő linken keresztül módosíthatod a kiszállítás napját, vagy másik kiszállítási címet jelölhetsz meg.
  • Részletes értesítés – SMS értesítés a küldemény érkezéséről, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét

3. Ingyenes házhozszállítás

Foxpost csomagautomába INGYENESEN küldünk minden 5000 Ft feletti megrendelést. INGYENESEN szállítunk házhoz minden 10.000 Ft feletti megrendelést.  (Utánvétes fizetés esetén az utánvétkezelés díja (300 Ft) ez esetben is fizetendő, előre utalás és bankkártyás fizetés esetén esetén nincs plusz költség)

4. Át nem vett csomag újraküldése

Amennyiben az sms/ email értesítés ellenére nem veszed át csomagod, és nem jelzed nekünk, az visszakerül hozzánk, a csomagot a visszakézbesítési díj, valamint szállítási költség újbóli felszámításával tudjuk elküldeni neked. Abban az esetben indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváíródott.

Amennyiben egy címről visszakapjuk a csomagot, áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre vonatkozóan a továbbiakban elálljon az értékesítéstől.